Palvelumme:

Kotipalvelu/kotihoiva

Pesu- ja kylvetysapu

Arjen askareet

Ulkoiluapu

Asioinnit ja saatot

Kauppapalvelu

Virkistyspalvelu


Omaishoidon lomitus

Omaishoidon lomituksella omaishoitaja saa mahdollisuuden hoitaa omia asioitaan. Palveluun sisältyy yksilöllisten tarpeiden mukaan sovittu käynti avustettavan ihmisen omassa kodissa. 

Lääkehuolto

Lääkkeiden jakaminen dosettiin, lääkkeiden antaminen läheisen muistiongelmien vuoksi tai lääkkeiden hakeminen apteekista.

Verensokeri- ja verenpaineseuranta


Yleinen hyvinvoinnin ylläpito ja tukeminenPalvelemme koko Sastamalan alueella.

Kaikki palvelumme ALV 0%.
Yritys löytyy Sastamalan palvelusetelituottajarekisteristä.

Hyödynnä myös kotitalousvähennys.

"Meille Tyrwään Hoiva Oy:ssa on erityisen tärkeää ja sydäntä lähellä muistisairaiden hoitotyö. Hiljalleen vuosien työllä ja koulutusten myötä, osaamisemme hoitoalalla on syventynyt. Ammattitaito tai koulutuksen määrä ei kuitenkaan hälvennä sitä iloa ja onnistumisen tunnetta saadessamme yhteyden asiakkaan kanssa. Juurikin tämän myötä,  tiedostamme miten tärkeää on sen tutun hoitajan merkitys, laadukkaan hoidon tae ja jatkumo asiakkaan kotona, tutussa ympäristössä. Haluamme Tyrwään Hoivan tuottavan ihmisarvoa kunnioittavaa palvelua. Meidän asiakkaidemme minuus säilyy. Löydämme arkeen ne pienetkin onnen kipinät tuomaan elämään iloa ja valoa. Muistisairaus ei ole este onnelliselle loppuelämälle."